Eerste driepunter voor sterke VVOP | Barneveld Krant | Nieuws uit de regio Barneveld

2021-11-22 15:09:04 By : Ms. Sales Rep

(Archieffoto VVOP - Rood Wit)

FORTHUIZEN - VVOP heeft thuis tegen Blauw Geel'55 de eerste competitiezege van het seizoen behaald. In Voorthuizen eindigde het duel tussen twee van de sterkere teams in de competitie in een 3-1 overwinning voor de thuisploeg.

VVOP begon goed aan de wedstrijd op Sportpark De Roeleneng en stond binnen een kwartier al met 2-0 voor dankzij mooie goals van Niek Bos en Shan Biwott. Na een half uur leek de thuisploeg de wedstrijd te beslissen, maar een foutloos doelpunt van Daan Witte werd door de scheidsrechter niet geteld omdat de scheidsrechter het schot niet door het doel had zien gaan. In het laatste kwartier van de eerste helft miste Tim van de Vis een penalty en wisten de bezoekers uit Ede nog eenmaal de uitstekende doelman Kevin van Engelenhoven te passeren: 2-1. Doordat de aanvoerder van Blauw Geel'55 twee keer geleend was, kon de veel betere VVOP in de tweede helft met nog één man spelen. Op aangeven van Jeroen Peer besliste Niek Bos het duel: 3-1.

Na afloop was trainer Harrie Epskamp opvallend afwezig op het openingsfeest van VVOP. De trainer reed 400 kilometer om middenvelder Tim van de Vis mee te nemen naar een familiefeest in Zuid-Limburg. Epskamp: ,,Er was maar één ding belangrijk vandaag en dat was de overwinning. Dat is het beste medicijn om zelfvertrouwen te krijgen. We speelden vandaag goed en wonnen heel goed, al hadden we vijf of zes keer kunnen scoren”. Zaterdag speelt VVOP tegen het nog puntloze SKV in Wageningen.

BARNEVELD Het Nederlandse schoenenmerk Reinhard Frans opent zaterdag 27 november een grote winkel in het centrum van Barneveld met een ontwerpstudio, magazijn, de nieuwe hoge..

BARNEVELD/VOORTHUIZEN Zowel de Wheemschool in Voorthuizen als IKC Juliana in Barneveld hebben op korte termijn extra ruimte nodig, liefst vanaf het nieuwe schooljaar. De ..

BARNEVELD Schrijver, columnist en tv-presentator Özcan Akyol brengt woensdag 24 november een bezoek aan het Johannes Fontanus College (JFC) in Barneveld. Dinsdag is de Barneveldse Schrift..

KOOTWIJKERBROEK Bouwbedrijf Wim Top B.V. hamert al zo'n 15 jaar

FORTH HOMES De mannen van SDS genoten niet van hun thuiswedstrijd tegen de nummer 3 Libero uit Dronten. Op een redelijke vierde set na verliep de wedstrijd als volgt..

THUIS De dagen worden snel korter. Als het donker is word je vaak geconfronteerd met droevige gedachten

Politie onderzoekt gewelddadige overval in Barneveld (update)